مقدماتی
ثبت نام

پیکربندی و فعال سازی versioning در شیرپوینت

در واقع ما می خواهیم تغییرات و پیشینه را در List ها و Library ها نگه داریم و هر زمان که خواستیم به آن تغییر برگردیم.

برای انجام این روش به لیست (List) و یا لایبرری ( Library )موردنظر خود که می خواهید نسخه ی آن را فعال کنید بروید:
بر روی ribbon لیست و یا کتابخانه ی شیرپوینت خود کلیک کنید.

در بخش تنظیمات بر روی تنظیمات لیست و یا تنظیمات کتابخانه کلیک کنید.

در صفحه ی تنظیمات بر روی Versioning Settings کلیک کنید.

در صفحه ی تنظیمات Versioning Stetting موارد زیر را در دسترس خواهید داشت:

تنظیمات Versioning برای یک Document Library

• بعد از فعال کردن Versioning تغییرات شما در ورژن ها ذخیره خواهد شد و از زمان فعالسازی Versioning تغییرات اعمال شده شماره گذاری و ثبت خواهند شد.در بخش Keep the following number of version شما می توانید تعیین کنید که چند نسخه از تغییرات را نگه داری کند. شما می بایست تعداد نسخه ها و پیش نویس ها را برای نگهداری محدود کنید.

• برای این است که در صورت تغییر محتوای شما برایتان یک مجوز تایید ارسال شود. پس اینجا مفهوم Draft را متوجه می شویم ، به این معنی که تا قبل از گرفتن تایید می توان محتوا را مجددا تغییر داد.

• این امکان وجود دارد که مشخص کنید چه کسی Drafts ها را ببیند .

• اسناد شما پیش از تغییرات نیازمند بررسی می باشند.

تنظیمات Versioning برای List

• برای موارد ارسال شده به تأییدیه ی محتوا نیاز دارید.

• هر بار که یک مورد را در لیست ویرایش کنید ، یک نسخه ی جدید ساخته شود.

• شما می بایست تعداد نسخه ها و پیش نویس ها را برای نگهداری تعیین کنید

• تنظیم کنید چه کسی می تواند موارد پیش نویس را در لیست مشاهده کند.

غیرفعال کردن Versioning در لیست و کتابخانه ی شیرپوینت 2016

برای غیرفعال کردن Versioning همان مراحل مربوط به فعال سازی را پیش بگیرید و در صفحه ی Version Settings بر روی No versioning کلیک کنید. هم چنین می توانید تیک تمامی موارد نیازمند به تاییدیه را بردارید.

برای بازیابی نسخه اولیه یک سند ، مراحل زیر را دنبال کنید:

با Item یا Document که می خواهید history آن را ببینید ، به لیست یا کتابخانه بروید.

در ribbon بر روی Files یا items کلیک کنید. اگر ribbon وجود ندارد ، روی قسمت های (...) در کنار آیتمی که می خواهید history آن را مشاهده کنید ، کلیک کنید.

بر روی Version History کلیک کنید.

در دیالوگ باکس Version History ، موس خود را روی لینک تاریخ در نسخه قبلی قرار دهید و روی نشانگر پایین کلیک کنید تا فهرست را به شما نمایش دهد.

در این منوی باز شده شما فعالیت های زیر را می توانید انجام دهید:

View : مشاهده document فعلی. در این بخش شما می توانید نسخه ی document را ویرایش، بازیابی و یا حذف کنید؛همچنین وضعیت فعلی تاییدیه را مشاهده کنید.

Restore :بازیابی document این گزینه یک دیالوگ باکس را به شما نشان می دهد که آیا می خواهید آن را به عنوان document تأیید شده در حال حاضر تبدیل کنید.و آن را به عنوان نسخه جدید اضافه می کند.

Delete : حذف document. این گزینه دیالوگ باکسی را نشان می دهد که می پرسد آیا مطمئن هستید که می خواهید مورد را به سطل آشغال ارسال کنید یا خیر.

Reject this version : این نسخه را رد کنید. این فقط در اسناد تأیید شده نشان داده می شود ، به جای Delete.