ساخت رزومه با BPC Power Sharepoint
فرم ساز BPC Power یکی از ابزارهای کاربردی در وب سرویس شیرپوینت است که با درک بهتر اطلاعات به شما اجازه پیاده سازی فرم های خاص را می دهد. در مقالات قبلی در مورد سه فرم ساز مطرح شیرپوینت در ایران صحبت کردیم.در این مقاله به آموزش ساخت رزومه کامل با جداول و مشخصات مختلف با BPC Power خواهیم پرداخت. همراه ما باشید…
طراحی رزومه با BPC Power
رزومه یک سری اطلاعات است که شما با ایجاد جداول مختلف می توانید آنها را مدیریت کنید. هر جدول اطلاعات متفاوتی را ارائه می دهد مانند شماره تماس، میزان تحصیلات و مواردی از این قبیل اما برخی از داده ها دارای ساختاری مشابه دارند مانند تجارب کاری و یا حتی لیست آشنایان.برای تماس های ضروری این بخش تکرار شونده دقیقا مانندReapiting Table در فرم ساز اینفوپث است که عموما برای استفاده از آن باید برخی از کد های سی شارپ را دستکاری کنید.
فرم ساز حرفه ای شیرپوینت BPC Power بدون نیاز به تغییر کد ها و یا استفاده از از ابزار Work Flow Nintex به شما اجازه می دهد تا هر تعداد جدول که می خواهید را ایجاد کنید.
در واقع گزینه Add Item به شما کمک می کند تا اطلاعات یک فرم را در لیست دیگری استفاده کنید و رابطه میان آنها را مدیریت کنید. در همین گام اول که انتخاب ابزار BPC Power بود شما خواهید توانست جداولی با دیتای مشابه را در یک لیست به کار بگیرید بدون هیچ گونه تداخلی.
نکته مهم در این خصوص این است که شما می توانید این ابزار را به صورت لایسنس از گروه گرین لاین تهیه کنید و سپس آن را در Farm نصب کرده و در تنظیمات مجموعه سایت، تنظیمات فیچر را فعال کنید. در حقیقت باید تمام تیک های فعال سازی در سایت کالکشن زده شود تا در حین استفاده نیازی به نصب و راه اندازی تک به تک موارد نباشد. البته این موضوع متناسب با سیاست های هر مجموعه متفاوت است.
فعال کردن فرم ساز BPC Power در تمام سطح لیست
در هر فرم ساز و صفحه ساب سایت شما سه گزینه ایجاد، ویرایش و مشاهده فرم دارید که هر سه در حالت اولیه که BPC Power نصب می شود. برروی این حالت فعال نیست و شما باید آنها را اکتیو نمایید. برای اینکار تک به تک گزینه ها را انتخاب می کنید. آنها در تب لیست در بخش انتهایی تب هستند.
این سه گزینه توسط مایکروسافت به صورت پیشفرض طراحی شده اند. با کلیک و انتخاب آنها و فشردن عبارت Register Power Form For Edit Item فرم ساز اصلی فعال و راه اندازی می شود.برای برگرداندن حالت و راه اندازی مجدد پیش فرض هم این روند را مجدداً انجام دهید. اما در این حالت به جای عبارت Register شما عبارت Restore را مشاهده خواهید کرد.
آغاز به کار ساخت فرم رزومه
پس از انجام مراحل فوق در سربرگ میانی عبارت “مورد جدید” را انتخاب کنید. در این حالت چند گزینه و یک جدول در برابر شما نمایش داده می شود که می توانید از میان آنها خواسته خود را اجرایی و انتخاب کنید.
طراحی فرم، انصراف، حذف مورد، ذخیره و بازگشت و مورد جدید گزینههایی هستند که بر اساس هر عملکرد می توانید از آن ها استفاده کنید. اگر شما ادمین این بخش باشید یا از نظر دسترسی به شما اجازه ویرایش فرم داده شده باشد شما می توانید طراحی فرم را انجام دهید. پس از کلیک بر روی عبارت طراحی فرم یک صفحه جدید باز خواهد شد. که آن به اصطلاح صفحه دیزاین و طراحی چارچوب اصلی کار گفته می شود.
امکان انتخاب و ویرایش عنوان و زیرعنوان ها و مدیریت جداول همگی به راحتی برای کاربر فراهم شده است.
ویرایشگر SilverLight
ویرایشگر قوی که در اینترنت اکسپلورر فعال می شود و امکان ویرایش داده ها و حتی لیست را به کاربر می دهد. امکان دانلود و نصب آن وجود دارد و در آسان تر کردن ایجاد فرم به شما کمک می کند. پس از فشردن کلیک طراحی فرم در صورت داشتن دسترسی لازم به این صفحه ارجاع داده می شوید. شما یک تب فرم که در انتهای سربرگ چسبان است دارید که خود دارای زیر مجموعه های تحت عنوان Section یا همان بخش است که نام آنها بیانگر نام لیست است.با کلیک بر روی هر بخش یا سکشن می توانید مواردی را مدیریت کنید. به طور مثال شما می توانید رنگ، تعداد جدول و ستون های عمودی و افقی و حتی رنگ پس زمینه را تنظیم کنید.
تغییر نام یا عنوان هر ستون
هر ستون و جدول در قسمت راست خود دارای یک چرخ دنده است که با فشردن آن را وارد تنظیمات اختصاصی هر تب خواهید شد. هر تب بیانگر امکاناتی متفاوت است که بر اساس هر لیبل و آیتم چیده می شود. اما برای تغییر نام کافیست شما در تب Value هر فرم نام مدنظر خود را یادداشت کنید.
پس از هر بار ذخیره سازی در سیلورلایت می توانید به مرورگر خود بازگردید و با یک بارگذاری صفحه یا فشردن F5 تغییرات ایجاد شده را مشاهده کنید.
اضافه کردن ستون ها به لیست
در بخش تنظیمات لیست به دنبال عبارت “ایجاد ستون” باشید آن را که پیدا کردید انتخاب کنید. یک سری ستون به صورت پیش فرض وجود دارد شما می توانید آنها را انتخاب کنید. به طور مثال ما برای ساخت رزومه باید از سه ستون استفاده کنیم Fname، Lname و Bdate که بیانگر اسم کوچک و نام خانوادگی و تاریخ تولد است.
پس از انتخاب این موارد مجدداً به صفحه طراحی و فرم می رویم و با استفاده از Design form شروع به وارد کردن آنها می کنیم. در سمت راست تعدادی کنترلر وجود دارد که امکان انتخاب از میان آنها فراهم شده است. در دومین بخش کنترل ها می توان موارد گفته شده را مشاهده کرد که از آنها در فرم خود استفاده کنید.
در مقابل هر ستون شما باید فضایی را برای پاسخگویی فراهم کنید به طور مثال شما باید کادری را آماده کنید تا کارمند بتواند نام خود را یادداشت کند. پس از وارد کردن کنترلر ها شما باید نام هر آیتم را فارسی سازی کنید و سپس ذخیره کنید. و در این صفحه اصلی با بارگذاری مجدد صفحه تغییرات اعمال شده را مشاهده کنید.
راست چین کردن نوشته ها در شیرپوینت
در همان صفحه تنظیمات سیلور لایت در نوار ابزار دیزاین Design شما باید آپشن Option را انتخاب کنید. در صفحه جدید امکان هر گونه تغییراتی را دارید و برای راستچین کردن نوشته ها کافیست در خطوط میانی صفحه به دنبال عبارت Left- To-Right باشید. پس از پیدا کردن تیک آن را بزنید و سپس تغییرات را ذخیره کنید. راست چین کردن به معنای تغییر جایگاه تمامی نوشته ها از چپ به راست است.
وارد کردن تجربیات کاری
وارد بخش محتویات سایت شوید و در قسمت راهکارهای شما یک لیست سفارش ایجاد کنید. نام آن را هر آنچه که مد نظر دارید بگذارید. برای راحتی کار ما آن را Exprience بگذارید و آن را ذخیره کنید. مجدداً به صفحه اصلی رفته و در تب لیست و تنظیمات لیست مجدداً یک ستون جدید اضافه کنید و نام آن را به دلخواه وارد کنید.
این نام ها در مراحل بعدی نیاز می شوند پس بهتر است که نام آنها را در پوشه ذخیره کنید. در بخش نوع اطلاعات حتماً باید Look Up را انتخاب کنید زیرا می خواهید از لیست های دیگر سایت اطلاعاتی وارد نمایید. و در بخش دریافت اطلاعات یا همان محتویات آنها را ایجاد کرده و گزارش گیری کنید.
در ادامه در بخش ستون ها باید شناسه انتخاب کنیم و در نهایت با فشردن کلیک قبول آن را ذخیره کنیم. در بخش رزومه وارد می شویم و با انتخاب موارد جدید در بخش طراحی فرم کنترل Data Entry Grid را انتخاب می کنیم. در بخش تنظیمات دیتا گرید باید تنظیمات را با دقت وارد کنید زیرا تمامی اطلاعات از کوئری ها خوانده می شود. List_Queries ها در همان نوار ابزار بالای سیلورلایت است.
اضافه کردن List_Queries در سیلورلایت
در نوار ابزار بالا شما باید List_Queries ها را انتخاب کنید. یک صفحه جدید باز می شود که شما باید یک نام برای آن انتخاب کنید. پس از درج نام و فشردن Apply در بخش List نام Exprience را انتخاب کنید. (همان لیست ساخته شده در مراحل بالا) و در بخش شروط باید لیست جاری یا همان Resume را انتخاب کنید. سپس در بخش Value باید عبارت {c-id} را تایپ کنید. تمامی تغییرات را ذخیره کرده و از بخش گفته شده خارج شوید.
در بخش Hidden Controler شما شناسه Id را مشاهده می کنید که همان آیتم درج شده در تب تنظیمات است. شما باید در بخش Value کنترل ها خود مشخص کنید که داده ها و کوئری ها باید از لیست تجربیات یا همان Exprience صدا زده شوند.
در بخش Extra هم باید اطلاعات فیلد را به درستی و با هم دقت و حروف کوچک و بزرگ وارد کنید. پس از انجام موارد فوق به صفحه اصلی باز می گردیم. به محض فشردن مورد جدید شما می توانید تجربه کاری خود را ایجاد کنید. و آن را به صورت کاملا برنامه ریزی شده و سیستمی وارد لیست Exprience کنید.
امیدواریم توانسته باشیم در ساخت رزومه Sharepoint به شما کمک کرده باشیم.