پنهان کردن تب در پاورفرم
در این بخش از آموزش ها میخواهیم نحوه پنهان کردن تب در فرم ساز BPC PowerForms را آموزش دهیم.
•کاربرد پنهان کردن تب در پاور فرم
ابتدا باید بدانیم پنهان کردن تب در پاورفرم چه کاربردی برای ما دارد. هنگام طراحی یک فرم در بسیاری از مواقع پیش می آید که میخواهیم کاربر تحت شرایط خاصی امکان مشاهده تب های فرم را داشته باشد و یا اصلا نحوه طراحی فرم ما به شکلی هست که نیازی به نمایش تب ها در نوار بالایی پاورفرم نمیباشد و ما با استفاده از دکمه ها و آیکون های داخل فرم، کار انتقال بین تب های فرم را انجام میدهیم. بنابراین نیاز داریم که نحوه پنهان کردن تب در پاور فرم را یاد بگیریم و در مواقع موردنیاز استفاده کنیم.
•کد اسکریپت پنهان کردن تب در پاورفرم
برای پنهان کردن تب در PowerForms اسکریپت مخصوصی وجود دارد که با توجه به اینکه چه زمانی نیاز به پنهان کردن تب دارید، میتوانید از آن در جای مناسب استفاده نمایید.
اسکریپت مربوطه به فرمت زیر نوشته میشود:
;form.HideTab(index)
که داخل پرانتز بجای کلمه index باید از شماره تب موردنظر استفاده کنید. دقت کنید که شماره های مربوط به تب ها از عدد 0 شروع میشود. بنابراین اگر فرم شما شامل یک تب میشود و شما میخواهید آن را پنهان کنید، برای پنهان کردن تب باید از کد جاوا اسکریپت زیر استفاده کنید:
;form.HideTab(0)
•جایگاه استفاده از اسکریپت پنهان کردن تب در پاورفرم
نکته قابل توجه دیگر در رابطه با قرار دادن اسکریپت ها، محل جای گذاری آنهاست که با توجه به نیاز شما باید در محل مناسب قرار داده شود. برای مثال اگر شما میخواهید پنهان کردن تب در پاور فرم را بلافاصله پس از لود شدن فرم انجام دهید. باید آن را در بخش Load Completed در قسمت OPTIONS فرم ساز قرار دهید. اما اگر میخواهید بعد از مقداردهی یک کنترل خاص این اتفاق بیفتد، باید آن را در قسمت اسکریپت مخصوص به همان کنترل قرار دهید و یا اگر پس از زدن دکمه ای خاص باید پنهان کردن تب اتفاق بیفتد، کد را در بخش اکشن مربوط به همان دکمه قرار میدهید.